Bent u op zoek naar een betaalbare website met een professionele uitstraling? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu een startende ondernemer bent of een bestaande site wilt laten omzetten. Wij kunnen u helpen.

Betaalbaar en professioneel? Kan dat?

Ja dat kan. O.a. doordat we gebruik maken van standaard technieken en templates. Hierdoor zijn wij in staat om snel uw nieuwe website te realiseren. Snel betekent dus minder tijd. Minder tijd vervolgens minder kosten. En daar heeft u het voordeel van.

Gaat dat niet ten koste van de uitstraling en kwaliteit van de website?

Nee. De toegepaste technieken en templates bieden nog voldoende ruimte voor eigen interpretatie. Zaken als kleur, logo's en afbeeldingen zijn volledig aanpasbaar. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een zogeheten Content Managment Systeem (CMS). Hiermee kunt u zelf eenvoudig inhoud plaatsen en aanpassen. Net zoals u dat gewend bent in een tekstverwerker.

Vier stappen

Om het voor u eenvoudig te maken om de nieuwe website te realiseren, hebben we een vier-stappenplan gemaakt. Hiermee kunnen we samen de aanpak bepalen en de verwachtingen goed met elkaar afstemmen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!